POISTOT (HO 19.11.2015)

edellinen - - seuraava
Maanantai 2014-09-01 - N:o 31

Yle: Katainen nousee superkomissaariksi - Iltalehti
Mulkuton komissaari - Viikkosanomat-blogi
Haglund: Venäjän humanitaarinen apu epäilyttää Lue! - Harkimo - Paska perintö - Iltalehti Lue! Rinne tyrmistyi Lue! - Huussi roihusi moottoritiellä. Kuva - "Demokratian peräsuoli" Lue!

Kuva: Iltalehti.fi maanantai 01.09.2014 klo 08:27. Etusivuhttp://www.iltalehti.fi/uutiset/2014083118620422_uu.shtml

Yle: Katainen nousee superkomissaariksi

Sunnuntai 31.8.2014 klo 21.21 (päivitetty klo 22.02)

 

Talouskomissaari Jyrki Kataisesta (kok) tulee uuden EU-komission varapuheenjohtaja, kertoo korkea-arvoinen EU-lähde Ylelle.

Kataisesta tulee Ylen tietojen mukaan niin sanottu superkomissaari, jonka vastuulla on kasvu- ja työllisyysosa-alue. Nimitys julkistetaan luultavasti alkavan viikon puolivälissä, Yle kirjoittaa.

Kataisen kabinetista ei vahvisteta tietoa STT:lle. Kabinetista tähdennetään, että asia on vielä täysin auki. Neuvotteluja asiasta käydään komission tulevan puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin kanssa alkavalla viikolla.

Katainen toimii jo nyt komission varapuheenjohtajana. Uudessa komissiossa varapuheenjohtajia pyritään vähentämään ja heidän painoarvoaan kasvattamaan.

Kataisen nousua uudenkin EU-komission varapuheenjohtajaksi on ennakoitu.

Lähde: Yle

STT


Viikkosanomat – blogi

Kaiken keskellä aina läsnä!

elokuu 31, 2014

Mulkuton komissaari = komissaari, jolle ei anneta omaa salkkua. Suomalaisia höynäytetään taas kerran, onko jotenkin uutta ?

Tähän johtopäätökseen on tultava kun tällaista hehkutetaan.
Todennäköinen syy lienee kuitenkin se, että ehdolla olevan taitoja ei pidetä riittävinä ja tällaisella sanahelinällä saadaan Suomi tyytyväiseksi.

Tämä on sitä samaa sarjaa, kun Kimmo Sasi hehkutti sitä Soneran, entisen Telen, siis kansallisomaisuuden, menettämistä ruotsalaisille, että saatiin suomalainen toimitusjohtaja tai hallituksen puheenjohtaja, Ei siinä kauaa mennyt, kun tämä potkaistiin pellolle ja Sonera on sitten ruotsalaisten määräysvallassa. Oli tietenkin alusta lähtien, omistushan ratkaisee, Mutta tämä Sasi osoitti silloin älyllisen epärehellisyytensä ja röyhkeytensä kansalaisia kohtaan. Hiukan samalla tavalla kuin tämä uudempi ministeri Laura Räty.

Onhan tälle mulkuttomalle komissaarille luvattu oma toimisto ja sihteeristöä, Sitä hän tosiaankin tarvitsee, jotta tulisi pätevän ja tärkeän oloiseksi talouskomissaarin,  siis oikean komissaarin,  valvontatehtävässä!

Ei siitä kauaa ole kun hehkutettiin Suomen ehdokkaan saavan painavan salkun.

Isoiset järjestivät niin, ettei salkkua tullut minkäänlaista. Suomen komissaarista tehtiin siis mulkuton ja tämä ei ole sukupuoleen liittyvä luonnehdinta.

Salkusta ja mulkusta tähän loppuun tosi tarina.

Kun laulaja Henry Theel oli lähtenyt kotoaan, niin uusi morsmaikku tuli laulajan pyynnöstä hakemaan joitakin tavaroita vanhasta kodistaan. Entisen rouvan vastaus oli kyllä kegendaarisen suoraviivainen:

”Ei hänellä ole muuta tavaroita kuin salkku ja mulkku ja ne hänellä on aina mukanaan,”

Viikkosanomat. Pertti Manninen, Sunnuntai 31.08,2014 klo 23,10.

Tags: ,,

http://viikkosanomat.fi/2014/08/31/mulkuton-komissaari-komissaari-jolle-ei-anneta-omaa-salkkua-suomalaisia-hoynaytetaan-taas-kerran-onko-jotenkin-uutta/


Shit.fi - Sitä suomeksi. 2014-09-01 N:o 31 - Yle: Katainen nousee superkomissaariksi. Iltalehti - Mulkuton komissaari = komissaari, jolle ei anneta omaa salkkua. Viikkosanomat-bögi - Haglund: Venäjän humanitaarinen apu epäilyttää - Iltalehti - Harkimo - Paska perintö - Iltalehti - 25 kommenttia - Ensin lähti Nokian puhelimet Microsoftille ja nyt lähtee Microsoft Suomesta, aluksi Oulusta. Iltalehti kertoo Rinteen tyrmistyneen. Eikö hänellä ole mitään tajua miten liike-elämä toimii? - Rinne tyrmistyi: Microsoftin piti sitoutua Suomeen. ILTALEHTI - nettisanomat - 12.fi - hs24 - shit

Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. - nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2014-09-01 nettiin 2014-09-01 08:46, linkkejä 2014-09-01.

 

 


Tiistai 2014-08-12 - N:o 30

Haglund: Venäjän humanitaarinen apu epäilyttää - Iltalehti
Harkimo - Paska perintö - Iltalehti Lue! Rinne tyrmistyi Lue!
Huussi roihusi moottoritiellä. Kuva
"Demokratian peräsuoli" Lue!
Kummola - Nimi viittaa suoraan rikollisjoukkoon Lue!

http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014081218567159_uk.shtml

Iltalehti.fi tiistai 12.08.2014 klo 16:39.


Haglund: Venäjän humanitaarinen apu epäilyttää

Puolustusministeri Carl Haglundin (r) mukaan on oletettavaa, että Venäjän itsenäisesti antama humanitaarinen apu on jotain muuta kuin Venäjä väittää.

Tiistai 12.8.2014 klo 13.33 (päivitetty klo 14.13)

Carl Haglundilla on epäilyksensä Venäjän humanitaarisen avun suhteen. (INKA SOVERI)

Haglundin mukaan Ukrainan, Venäjän ja muiden kansainvälisten toimijoiden hyväksymä humanitaarinen apu on oikea avustustapa.

Venäjä on ilmoittanut toimittavansa satoja kuorma-autollisia humanitaarista apua Ukrainaan. Ukraina on kuitenkin ilmoittanut, että se ei tule päästämään Venäjän lähettämää avustuskolonnaa maahan.

Venäjän on pelätty tukevan separatisteja humanitaarisen avun verukkeella.

- On hyvin huolestuttavaa, jos Venäjä pyrkii siirtämään Ukrainan puolelle sotilaita humanitaarisen avun verukkeella, Haglund sanoo.

STT

LUE MYÖS

Ukraina: Venäjän avustusrekat eivät pääse maahan

Venäjä lähetti satoja rekkoja apua kohti Ukrainaa


Nettisanomat

Perjantai 2014-08-08 - N:o 1761 - Elokuu 2014.

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 - 
15 vuotta Pääkirjoitus

Suomalais-venäläistä koskenlaskua.
 

Suomalais-venäläistä koskenlaskua.

Presidentti Sauli Niinistö: "Olemme olleet solidaarisia, olemme olleet yhteisissä päätöksissä mukana. Ja olemme kärsimässä enemmän kuin EU-maat keskimäärin."
Valion toimitusjohtaja Pekka Laaksonen: "Lyhyellä tähtäimellä tulee turpiin niin kuin suomeksi sanotaan."
Iltalehti perjantaina 08.08.2014. Niinistö: "Olemme kylmän sodan porteilla" - Putinin kauppasota iski.
Osa Iltalehden etusivusta klo 16:54 Laukaan Sataman kahvilassa ja osa Valion juustorekasta Jyväskylässä 4-tien yläpuolella klo 09:43. Kuvat: Pertti Manninen. Isonna!


Shit.fi - Sitä suomeksi. 2014-08-12 N:o 30 - Haglund: Venäjän humanitaarinen apu epäilyttää - Iltalehti - Harkimo - Paska perintö - Iltalehti - 25 kommenttia - Ensin lähti Nokian puhelimet Microsoftille ja nyt lähtee Microsoft Suomesta, aluksi Oulusta. Iltalehti kertoo Rinteen tyrmistyneen. Eikö hänellä ole mitään tajua miten liike-elämä toimii? - Rinne tyrmistyi: Microsoftin piti sitoutua Suomeen. ILTALEHTI - nettisanomat - 12.fi - hs24 - shit

Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. - nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2014-08-12 nettiin 2014-08-12 16:56, linkkejä 2014-08-12.

 


sunnuntai 2014-08-10 - N:o 29

Harkimo - Paska perintö - Iltalehti
Rinne tyrmistyi Lue!
Pierun analyysi. Jyrki Katainen. Kuvat
Huussi roihusi moottoritiellä. Kuva
"Demokratian peräsuoli" Lue!
Kummola - Nimi viittaa suoraan rikollisjoukkoon Lue!

http://blogit.iltalehti.fi/hjallis-harkimo/2014/08/09/paska-perinto/

Harkimo - Paska perintö - Iltalehti

Iltalehti.fi sunnuntai 10.08.2014 klo 12:38. (Kuvaa suurennettu ja välimerkit poistettu. Shit.fi)


Harkimo: Minua ei ole koskaan loukattu näin paljon. Video

Video: Nettisanomat 20130915 Hjallis haista vittu!! Yle Urheiluruutu 20130914.

Jokerien fanit levittävät lakana-banderollin Rauman jäähallissa lauantai-iltana 14.09.2013. ”Hjallis haista vittu!! S-kirjaimet taalan merkein. Toisessa hiukan pienemmässä lukee: ”Ei Raha Kiekkoa!”. Urheiluruudun tämän uutisen otsikko:”Harkimo: Minua ei ole koskaan loukattu näin paljon!”. Harkimon Twitter-viesti ja Duvfa ajettiin pukukoppiin ja Rauma voitti jännittävän ottelun 2 -1.

http://youtu.be/XFVl0sAqIUg

Kuvassa: ”HJALLI$ HAI$TA VITTU!!” Yle Urheiluruutu lauantai 2013-09-14.

http://www.nettisanomat.com/2013/09/15/etusivu.html


Iltalehti.fi sunnuntai 10.08.2014 klo 12:38.
09.08.2014

Paska perintö Kirjoittanut Hjallis Harkimo
Aamulla olin menossa poikien kanssa uimaan. Huomasin kuitenkin, että levää oli niin paljon, että jouduin kieltämään kaikilta uimisen. Siinä sitten seistiin Suomenlahden rannalla: Vesi oli niin likaista, että pohjaa ei näkynyt. Hikiset pojat komennettiin suihkuun. Aloin miettiä nuoruuteni kesiä, kun samalla laiturilla uimme kirkkaassa vedessä ja vedimme merestä solkenaan isoja ahvenia. Mitähän meidän sukupolvemme on oikein tehnyt? Minkä perinnön me jätämme lapsillemme? Olin illalla lukenut valtionvarainministeri Antti Rinteen kommentit Suomen velkataakasta: lähes 100 miljardia. Aloin laskea mitä se tekee jokaista suomalaista kohti. Melkein 20 000 euroa. Elämme yli varojemme. Jos kellään ei tule järki käteen, nekin velat jäävät lapsiemme maksettavaksi. Eihän tässä ole järkeä: paskannamme luonnon, otamme velkaa, jotta pystyisimme ylläpitämään elintason, johon meillä ei ole varaa.
Meidän vanhempamme jättivät meille sodanjälkeisen maan, joka oli olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa. Olen tottunut siihen, että pyrin aina jättämään minkä tahansa vierailupaikan vähintään siihen kuntoon kuin se olikin. Mieluummin parempaan. Tätä periaatetta meidänkin pitäisi noudattaa, kun jätämme perinnön lapsillemme. Ihmelääkkeitä minulla ei ole, mutta muiden vastuulle ei voi kaikkea jättää. Mutta pelkään, että muutos ei tule olemaan kovin helppo. Ihminen tottuu niin kovin helposti vallitseviin olosuhteisiin. Viime aikoina syntyneet sukupolvet eivät ole koskaan nähneet rantavesiään puhtaina. Heille levä on sääntö, eikä sydämeen nouse välttämättä suurta ahdistusta siitä, mikä on menetetty. Ehkä suurvelkainen valtiokin on monen mielessä normaali olotila, josta ei tarvitse sen kummemmin huolestua. Sama ilmiö näkyy erilaisissa konflikteissa Lähi-idässä ja muualla. Kun tarpeeksi kauan uutisoidaan, konflikti muuttuu pysyväksi olotilaksi, josta yleisö ei jaksa enää suivaantua.
Aika käy vähiin. Niin valtion velka kuin ympäristöongelmat ovat luonteeltaan kertautuvia: mitä enemmän velkaa, sen suuremmat korot. Ympäristössä taas raskasmetallit ja muut myrkyt kasautuvat pikkuhiljaa ekosysteemin eri lokeroihin ja muuttavat näiden isojen järjestelmien toimintaa tavoilla, joita emme osaa edes arvata. Se on arvaamaton ja paska perintö.
25 kommenttia “Paska perintö”
Onko Hjallis oikeasti tulossa tooooosi vanhaksi, kun taas käyttää lapsiaan ns. ajatuksiensa peilaajana…
Kaiken kaikkiaan, todella sekava teksti, jutun kärki ja näkökulmakin kerta kaikkiaan hukassa/niitä ei ole…
Ryhtiä, järkeä ja logiikka nyt teksteihin, kun olet kai ihan virallinen IL:n kolumnisti, arvoisa hra Harkimo; muuten lukijatkin häpeävät näitä kaiken kattavia, teinimäistä ajatuksenkulkua noudattavia aivopierujasi. – Ei hyvä, jos tarvitsee lukiessa nolostella.
Sumupuu 9.8.2014, klo 2.16
Mikäs kriittinen maahanmuuttaja sinä olet? Afgaani Nasiman urospuolinen kopio? Sinilevät olivat tiettävästi maapallon asukkaita jokunen miljardi vuotta ennen sinua, joten anna kantaväestölle sentään oikeus elää. Sehän on vain iloinen asia, jos myös Suomenlahdella kantaväestö voi hyvin ja lisääntyy ponnekkaasti.
Totta puhuenkin leviä ja sinileviä on ollut Suomen vesissä aina.
Kirkkaat, levättömät vedet kuuluvat solkenaan nostettujen isojen ahventen kanssa niihin lapsuusmuistoihin, joiden todenperäisyys on niin ja näin. Suurempia ja pienempiä levälauttoja on alkanut menneinäkin vuosikymmeninä olla veden pinnalla loppukesästä. Toki niiden määrä on voinut lisääntyä vähitellen, kun esimerkiksi nykyiset ”liikekumppanisi” ulostivat suoraan Itämereen Leningradissa asuessaan.
Onneksi me suomalaiset rakensimme muiden EU-kansalaisten avustuksella kädettömille ryssille Pietariin (toivottavasti) viimeisinä sotakorvauksina jätevedenpuhdistamot.
Mitä tulee valtionvelkaan, se on jo järjettömän suuri. Pahinta on, että se tulee väistämättä kasvamaan vielä ainakin 5-6 vuoden ajan. Niin tapahtui 90-luvun lamankin jälkeen. Sosiaalimenot pysyvät korkeina pitkään, vaikka talous kasvaisi kohisten.
Antti Rinne on pahin mahdollinen risteytys valtiovarainministeriksi: jakopuolue SDP:n jäsen ja edunvaatijajärjestön ex-pomo. Siksi hänen lääkkeensä joka ongelmaan on: otetaan lisää sellaista velkaa, jota minun ei tarvitse itse maksaa.
Sitä hän ehdotti ensiksi Putinin pakotteistakin kuultuaan.
Ainoa tapa kääntää valtiontalous järkevämpään suuntaan olisi julkisen sektorin nopea supistaminen. Kun ihminen siirtyy julkisen puolen työntekijästä yksityiselle puolelle, hän muuttuu nettoveronsaajasta nettoveronmaksajaksi. Valtio ei siis pelkästään säästä virkamiehen palkkaa sivukuluineen, vaan alkaa saada hänen palkastaan verotulot.
Valitettavasti kukaan kansanedustajaksi asti poliitikkojen hierarkiassa noussut ei uskalla edes ehdottaa julkisten menojen vähentämistä, koska äänestäjissä on niin paljon virkamiehiä.
Vain tasavallan presidentti Sauli Niinistö on toiminut itse tuohon suuntaan. Ensin hän pyysi alentamaan palkkiotaan ja nyt pyysi myös alentamaan ensi vuoden budjetissa matkustukseensa varattuja menoja. Sauli ei varmaankaan asetu enää ehdolle muissa kuin ehkä seuraavissa presidentinvaaleissa. Se on eräs syy siihen, että hänellä on jo varaa olla järkevä.
Liike 9.8.2014, klo 3.57

Ja kaupan päälle pakkoruotsi,lapset kiittää kokoomus-Rkp:tä.
terve järki 9.8.2014, klo 5.02

Jos todella ajatellaan ympäristöä, niin Hartwall-areena ja Jokerit lentelemässä pitkin maailmaa KHL-sarjassa jne. ovat ympäristötekoina aivan käsittämättömiä. Ne ovat osaltaan kasvattamassa arvaamatonta ja paskaa perintöä.
Katso Hjallis peiliin 9.8.2014, klo 5.52
 
Nythän sinä Harry itket, kuin Sinnemäki, Niinistö, Hassi tai Hautala luonnosta. Hyvä ettet mennyt vielä Pekka Haavistonkin jengiin itkuun! Itämeren tila ei ole mennyt parissa kymmenessä vuodessa huonoksi. Jo Erikssonin dynastian laivojen kapteenit ovat kirjoittaneen 1910- luvulla ”slaggskikten av havet”. Utön luotsit kirjelmöivät Pietariin 1840-luvulla ”gul gröt flyt”. Ei siis ole mikään meidän sukupolven juttu.
Itämereen laitettiin 1945-48 sellaiset määrät myrkkykemikaaleja, että emme ymmärrä sitä aina täysin. Siellä ruostuvissa säiliöissään on taistelukaasuja tonneittain, niiden raaka-ainetta kymmeniä tuhansia tonneja. Siellä kellii räjähdysaineisen alkukemia-aineita laivoittain ruumat täynnä. Siellä on miljoona tonnia kaikkea muutakin, mikä luonnonkierrossa sinne ei olisi koskaan saanut mennä. Tämän tekivät voittajavaltiot Englanti, USA ja Neuvostoliitto tarkoituksella ja harkiten! Piti Saksan aineet ja kemikaalit saada niiltä kiireellä pois!
Kaikki Itämeren rantavaltiot syytää sinne ja ovat syytäneet petrokemiansa ja maataloustuotteet järjettömästi. Nato ja EU- kumppanimme baltit, polskit sakemannit, juutit, svenskit ja russit ne kaataa virtojensa vietäväksi mitä niihin kaadetaan. Meillä typerys Enestam ja jatkajansa Paula ”Paskakaivo” Lehtomäki määkivät mummon kusesta kuolevasta Itämerestä! Samalla Ville ”Vihersankari” Niinistö antaa luvan juoksuttaa päivässä enemmän Itämerta tappavaa aineyhdistettä Saimaan kautta, kuin kaikki Suomen mummojen kuset tuhannessa vuodessa! Ei siinä Talvivaaran omistajasuvulta vaadita miljoonaa kaivoa kaivamaan pihaansa!
Vittumaine Aulis 9.8.2014, klo 6.53
 
Täysin totta joka sana! Velkaa pitää ottaa, ei pelkästään elintason, vaan jumalattoman kokoisen julkishallinnon ylläpitoon. Suuri määrä virkamiehiä on keksimässä idioottimasia lakeja ja sääntöjä. Ei itse leivottuja pullia tarhaan, talkoista ilmoitettava verottajalle, lisää veroja alkoholiin jne jne. Tämä maa tukehtuu näihin lakeihin, joilla yritetään saada ruotuun sitä osaa, joita mitkään muutkaan lait ei kiinnosta. Kaikki lainkuuliaiset kärsivät.
Jtl 9.8.2014, klo 7.12


Kysyisit Hjallis liikekumppaneiltasi idästä, mistä johtuvat paskat itämeressä. Jopa puoluetoverisi väittävät, että syy on mummon kakkaamisessa Etelä-Savossa…
Pentti Hilkuri 1. 9.8.2014, klo 7.25
Asiaa kirjoitat mies !
Tuosta valtion velasta, jos Stubbilla on omaa asuntovelkaa yli 0,5 miljoonaa. Mies hoitaa samalla tavalla suomen taloutta, kyllä se velkaa kasvaa nopeasti ja hymyille 40 000 euroon per asukas. Mutta näin se menee, omasta kylvöstä jää jäljet on se sitten urheilu, talous tai hyväntekeväisyys !!
jurmas alma 9.8.2014, klo 8.14

”Vesi oli niin likaista, että pohjaa ei näkynyt. ”
Joka ikinen vähääkään sukellelut tietää, että 10 kilsaa lähempänä laivaväylää ei tarvitse sukellella kirkkaissa vesissä. Mitä vilkaampi laivaväylä sitä kauem,mas vaikutus ulottuu.
Katsokaa itse millainen suomenlahden meriliikenne on. Siellä seilaa paatteja joiden syväys on 10 m ja jotka sekottavat veden 40 metrin syvyydestäkin. Vesi ei voi koskaan rahoittua Suomenlahdessa vaan ne ravinteet ovat aina kierrossa.
https://www.marinetraffic.com/fi/
Uskaltaako Hajllis ollenkaan puhua Venäjän päästöistä vai kakkaako pietarilainen pelkkään puhdasta vettä?? KGB/FSB otaa pienen juttutuokion jos yrität mittailla Venäjän päästöjä.
Kari Hämäläinen 9.8.2014, klo 9.36

Käväisin viikonlopulla maalla. Sinne oli ollut pakko laittaa yli 10 000 euroa maksava paskanpuhdistuslaitos IHMISEN paskalle, kun samaan aikaan vieressä 100 nautaa paskoo peltoon. Mietin, miksi helvetissä ihmisen paskalle pitää olla niin karmean kalliit systeemit verrattuna naudan paskalle. Faktat yllättivät:
1. Ihminen on opetettu huuhtelemaan paskansa JUOMAVEDELLÄ muiden ongelmaksi; 2. Ihmiset syövät niin paljon lääkkeitä ja lisäaineita, että ihmisen paska on OIKEASTI vaarallista luonnolle; 3. Yksimahaiset (siat ja kanat) on pistetty syömään VILJAA, jossa on paljon fosfaatteja. Ratkaisuksi on kehitelty FYTAASI, jolla elukka saa fosfaatit lihaansa, jota ihminen syö. Näin ollen saadaan fosfaattikuorma siirrettyä elukasta ihmiseen, vaikka alunperin ei elukalle pitäisi syöttää sille kuulumatonta ruokaa. 4. Puhdistamot eivät pysty puhdistamaan e-pillereiden jne jäämiä vedestä ”denitrifikaatioprosessillaan”.
Länsimaisessa hapatuksessa olemme opettamassa paskan huuhtelun juomavedellä myös Kiinalaisille. Nyt kun itänaapurikin on kiitos Putinin sen verran rahoissaan, että voi tunkea paskansa itämereen, juomavedellä huuhdeltuna, niin ei ihme jos meressä on kaikkea kummaa.
Sinänsä vihertävä meri ei ole uutta: siitä ovat kirjoittaneet jo vuosisatoja sitten useat merenkävijät. Tuolloin ihmisellä ei ole ollut osaa kukintoihin, toisin kuin vihernatsit nyt antavat ymmärtää.
Vesien suojelu on toki viisasta, vaikka kukinnot eivät olisikaan se syy.
Ensin pitäisi lopettaa lääkkeiden liikakäyttö, lisäaineiden käyttö jne. Tai sitten siirtyä takaisin ulkohuuseihin.
Lopuksi: miksi sodanjälkeiset ihmiset puhalsivat yhteen hiileen? Siksi, että ulkoinen vihollinen yhdisti.
Nykyisin tappelemme keskenämme, kun ei ole yhteistä vihollista. Ehkä Putinin toilailut saavat meidät taas kerran puhaltamaan yhteen hiileen?
Tuomari 9.8.2014, klo 9.43

Vähä arkistojen kaivelua : HS 2012 kevät , Fosforiti:
7.3 Eurochem – ei päästöjä Fosforititissa!!
11.4 ”Syken erikoistutkija Seppo Knuutila pidätetään ENAKKOO ilmoitetulta tutkimusalueelta. Hän joutuu tunneiksi FSB:n kuulusteluihin
12.4 Knuutila pääsee putkasta. Kuulustelut jatkuvat rajalla,. tietokone takavarikoidaan.
16.4 Suomi pyytää Venäjältä selvitystä Knuutilan pidätykesestä – selvitystä ei tule.
……
MikäOliTodistettavaa – Venäjä EI SAASTUTA. Se on se mökin mummi ja pappa Suomessa joka pafkoo meren täyteen…..
Suomenlahden saastutuskin on nyt poliittista arpapeliä ja kylmää sotaa.
Kari Hämäläinen 9.8.2014, klo 9.50

Oikein hyvä kirjoitus tärkeistä asioista mutta ilmeisesti väärän henkilön tekemä, kun lukee kirjoituksen alta näitä höpö-höpö kommentaattorien naljailuja. Käyttäisitte kommentaattorit aikanne nettiprovoilun sijasta johonkin tuottavaan, esimerkiksi itsenne hoitamiseen liikunnalla ja sen jälkeen peseytymällä. Aloittakaa peseytyminen suustanne.
Menkää töihin 9.8.2014, klo 10.27

”Olin illalla lukenut valtionvarainministeri Antti Rinteen kommentit Suomen velkataakasta: lähes 100 miljardia. Aloin laskea mitä se tekee jokaista suomalaista kohti. Melkein 20 000 euroa. Elämme yli varojemme. Jos kellään ei tule järki käteen, nekin velat jäävät lapsiemme maksettavaksi”
Kyllä Suomella on varaa. Käytännössä Suomi antaa ilmaisen yliopistokoulutuksen tuhansille ulkomaalaisille opiskelijoilla ilman mitään vastapalvelusta. Opintojen jälkeen opiskelijat voivat vapaasti lähteä kotimaahansa ja suomalainen veronmaksaja maksaa vuosien opiskelun saamatta siitä yhtään mitään.
Yritystuet annetaan ilman sitoumusta jonka sisältönä olisi joku vakuus siitä ettei rahalla kehitettyä tekniikkaa viedä ulos maasta halpamaihin. Oliko WinWind tällainen tapaus, green manufacturing puree ja rahaa saa viedä kasoittain pois maasta.
Työ tulee perusasioista ja säännöstelystä. Ovathan ne maat jotka nyt menestyvät valtion vahvan säännöstelyn alaisena. Ne jotka eivät menesty ovatkin liittyneet vahvasti jo vapaaseen markkinatalouteen joka ei ole ollenkaan vapaa, se on määritelty palvelemaan pääomasijoittajien etuja.
Ahneus valtaa maiden johtajiston, kun saa hyvän palkan, juostua pari lenkkiä hymy leveänä ja hampaat välkkyen valokuvaajien läsnä ollessa riittää Suomen pääministeri valintaan.
Niin, mitä meriittejä ja näyttöjä johtajilta nykyisin vaaditaan? Jos tuo on hyvin epäselvää ei kai kansalta voida paljon vaatia.
Ihmisiä johdetaan aina ylhäältä alaspäin. Mitä pääministeri on tehnyt muuta kun juossut, uinut ja pyöräillyt twiittauksien ohessa valintansa jälkeen? Ilmeisesti maalla menee sen verran hyvin ettei tarvitse tehdä ollenkaan töitä maan johtamiseksi. Tätä uutta Ministeri Rinnettä moittivat muut tahot vaikka kyllä se on ”pomon” eli Pääministerin työtä.
Johtajuus on täysin hukassa.
Mr. Local Market 9.8.2014, klo 11.36Nimimerkki Menkää töihin, nämä blogit on tarkoitettu kommentoitaviksi, jos kommentit eivät sinua miellytä, niin voi, voi.
Moralisti 9.8.2014, klo 12.47
 
Opetellaan laittamaan roskat roskikseen tämä sopii kaiken ikäisille. Myös ulostamis tarpeensa voitaisiin tehdä niihin tarkoitettuihin paikkoihin.
Majussit voisivat vähentää rantojen reunoilla lannoitteiden käyttöä.
Iso itänaapurimme ei pysty itse hoitamaan jätöksiään vaan tarvitsee siihen pienen Suomen apua. Siltikään homma ei näköjään onnistu. Pommeja kyllä pystyy tekemään.
Koko Helsingin aluella ihmisten roskat putoavat maahan vaikka roskis on muutaman metrin päässä. Toivottavasti ainakin Hjalliksen pojat ymmärtävät nyt paremmin puhtaan luonnon mukavuuden. Meistä aikuisista on kiinni paljon millaisen esimerkin annamme nuorillemme.
Jos näet roskan voit nostaa sen roskikseen. Kaikki lähtee eteenpäin pienistä teoista.
Maza 9.8.2014, klo 15.14
 
Minne muuten Tallinnan ja Tukholman laivat laskevat vessanpyttytuotteet? Ei kai vain…?
Wc-jättöläinen 9.8.2014, klo 15.57
 
Da, velan ottamisesta ja ylivarojen elämisestä ei Hjalliksen pitäisi saarnata. Jokereiden kymmenien miljoonien budjetti on iivanoiden järjestämä, eikä kenelläkään ole tietoa mistä rahanpesusta on kyse. Toiminta on varmuudella tappiollista ja silti vaan lisä pelaajia hankitaan. Tee Hjallis niin kuin julistat.
Kari lucenius 9.8.2014, klo 16.16
 
Kuinka monta kymmentä puolueiden hillumisritseilyä on vuosien myötä järjestetty laivoilla jotka ovat päästelleet hillumisen kaikki jätteet suoraan mereen. Siellä sovussa ne ovat yhtyneet muidenkin puolueiden sontiin. Nyt nautimme niistäkin jätteiden tuloksista. Edesvastuuttomiksi homman tekee se että ristelyt on pidetty veronkiertoa lisäämään. Verottomat viinat ja ostokset ovat pois kotimaan työllisyydestä, mutta eiväthän puolueet ja politikot itse halua maksaa veroja, ne on muiden ongelma kuin hysäosaisten.
hienostonkin ulosteet likaavat 9.8.2014, klo 16.35
 
Sitä saa mitä tilaa. Kokoomuksesta tuli nulikkasakki ja pisti suomen talouden todella huonoon jamaan. Korruptio-katainen teki ennätyksen velanotossa kaudellaan. Mutta silti ei mikään ole muuttumassa, yhä edelleenkin lapsiemme piikkiin otetaan velkaa ja jaellaan rahoja sinne tänne ja tuonne sekä mamupisnes pyörii kuten ennenkin. Sossuelättejähän suomi kaipaakin lisää.
Pisteet kyllä Harkimolle tästä kirjoituksesta. Meidän todellakin pitää ajatella tulevia sukupolvia. Tulevien sukupolvien velkaannuttamiseen ei ole kellään oikeutta. Ei kellään! Eikä kyllä ympäristönkään tuhoamiseen.
Mitä levätilanteeseen tulee, niin nyt on maapallon ilmasto pikkuhiljaa lämpenemässä pitkäaikaista keskiarvoaan kohti eli kylmä jakso päättymässä. Se toki tekee levienkin kasvulle hyvät olosuhteet. Toki siihen muitakin tekijöitä on. Pitää silti muistaa että ihminen ei ole kaikkivoipa, me emme pysty estämään maapallon lämpötilanvaihteluita. Jos joku on historiaa opiskellut, niin tietänee että aikoinaan maapalloamme peitti 1 kilometrin paksuinen jääkerros kauttaaltaan. Että siitä perspektiiviä siihen miten isoja muutoksia ilmastossa on ollut jo ennen ihmisen ilmestymistä maapallolle. Toki co2 päästöjä tulee rajoittaa mm. kalkkikuoristen merenelävien vuoksi (tästä voisi kirjoittaa pidempäänkin) ja lukuisista muista syistä, mutta ilmastomme lämpeneminen luultavasti johtuu ihan normaaleista ihmisistä riippumattomista tekijöistä. Pitää muistaa että esimerkiksi joskus reilu 100 000 vuotta sitten on maapallon ilmasto ollut lämpimämpi kuin nyt on. Oliko sekin ihmisen aikaansaannosta? Pitäisi aina laittaa perspektiivi asioihin riittävän suureksi niin alkaa ymmärtämään normaaleita vaihteluita.
Esa 9.8.2014, klo 17.38
 
Vielä kerran kun jo yhden kokoomuslaisen blogiin sen postasin.
Miksi Pietarin jätevedet eli pafkat ovat meillä. Miksei Hjalis voi mennä uimaan. Katsokaa kuvaa ja miettikää coriolis voimaa joka sen vedenkulun määrää pääosin Suomenlahdella.
Toisinsanoen kylmä totuus on se että olemme ALAVIRRAN puolella suhteessa Pietariin. Uitte pietarilaisten jätöksissä.
Suomalaiset poliitkot eivät JOSTAIN SYYSTÄ voi sanoa sitä ääneen ja yksi ympäristökeskusen mittaajakin joutui FSB:n kuulusteluihin mitattuaan väärästä paikasta.
http://www.itameriportaali.fi/fi/tietoa/sanakirja/fi_FI/coriolis/
Kari Hämäläinen 9.8.2014, klo 18.41
 
Antakaa Hjalliksen olla, se on mun kaveri! Miettikää ny ite jos omalta kohaltanne yht’äkäseen huomaatte ettei rahalla saakaan aivan kaikkea! Myös minä olen sitä mieltä että TE köyhät ette saa saastuttaa maailman ilmaa, maailman meriä. Teidän takianne meillä varakkailla ei kohta ole puhdasta vettä edes meidän omissa UIMA-ALTAISSA! HÄVETKÄÄ!
jopo 9.8.2014, klo 19.08
 
Kiitoksia Hjallis! Oli siinä paljon asiaakin. On vain jotenkin niin vaikea yhdistää kirjoittajaa ja ajatuksia.
Ensimmäisenä tulee mieleen se, että köyhä ei todennäköisimmin pysty tätä maailmaa saastuttamaan samassa suhteessa kuin varakas tai vaurastuva. Pitäisikö vastuuta ja kustannuksia suhteuttaa? Ympäristön hyvinvointi on toki erittäin tärkeä asia myös meillä Suomessa. Saattaa kuitenkin olla niin, että siinä vaiheessa kuin rikkailta kysytään millä rahallisella panoksella voisit olla mukana edistämässä asiaa, vastaus on helposti tyyliä samalla panoksella kuin muutkin (köyhätkin).
Jos taas Suomen taloutta ajatellaan niin Hjallis on oikeassa siinä, että mukavuuksiin on totuttu ja niistä on vaikea luopua. Lapsien kautta kirjoittaminen tuo vaan ensimmäisenä mieleen, mistä mahtaa olla Hjalliksen lapset valmiita luopumaan vai tarviiko luopua mistään.
Onhan se kuitenkin kiva kun on mielipiteitä, ja harrastuksiakin on hyvä meillä kaikilla olla.
Vai niin 10.8.2014, klo 8.14
 
Kyllä sinä Harry nyt kirjoitat täyttä soopaa ainakaan Suomen köyhempi folkket on täysin syytön paskaamiseen.Kyllä minä laitan syyn paremmin menevälle bättre folkketille.Ensinnäkin Itämeri on matala murtovesiallas joka ei kestä kaikkea saastaa mitä sinne ajetaan.Yksin Pietarin kaupunki ja tehtaat syytävät saastaa enemmän kuin Suomi,samoin Auliksen mainitsemat sotamyskyt,laivojen pilssivedet j.n.e.Ota nyt järki kätees ja aivot narikasta ja huomaa kuinka kauan tätä matalaa sisäjärveä on paskattu joka suunnasta.r
unski 10.8.2014, klo 8.50
 
Velat on helppo hoitaa pois jos vaan tahtoa on. Julkiselle sektorille roima progressiivinen palkan-alennus 10-50%. Julkisen sektorin ylipitkät palkalliset lomat pois. Lomalla sairastetaan jatkossakin omaan ”piikkiin”. Lakimuutos oli älytön.Eläkekatto voimaan heti ja takautuvasti max eläke 3000€/kk.Ihmisille lisää omavastuuta omasta terveydestä; yhteiskunta ei enää kustanna tupakanpolttajien keuhkosyöpien hoitoa, lapsettomuus hoidot lopetetaan kokonaan veronmaksajien piikistä. Lapsilisää maksetaan vain max 2 lapsesta. Ei tarvita kortistoon lisää porukkaa, väestönkasvu on pahasta. Viinan hinta lähemmäs viron hintaa; loppuu älytön rahan rahtaaminen viroon.
ossi 10.8.2014, klo 9.51
 
Turve suot tulee tyhjätä ja palauttaa uudelleen valuma altaiksi. Suot ovat täyttyneet kaikkialla. Nykyisin kaikki irtoaines valuu alaville paikoille, järviin ja meriin. Joka vuosi ruoho lakastuu luonnossa, neulaset ja lehdet uudistuvat ym. Suot ovat keränneet irtoaineet ja kasvaneet täyteen miljoonissa vuosissa. Tämä ravinne massa on suuri. Ihminen on paikallisesti lisännyt kuormitusta, kun kaivinkoneet ovat tulleet rakennuksille ym. Huvi ja harrastus rakentaminen tulee kieltää. Samoin laivaliikenne ja lentäminen huvikseen. Ruoka on tuotettava lähellä, turhat kuljetukset ovat luonnolle haitaksi. Lika kaivot on hyvä palauttaa käyttöön. Uudet määräykset lisäävät kaivamista ja kuorma autoilla massojen siirtoa. Tämä johtaa kevät tulvilla suuriin maa valumiin pitkälle vesistöihin. Nykyinen luonnon suojelu lisää hurjasti tuhoa. Tuotanto on siirretty maihin joissa voi saastuttaa ja kuljetus lisää saastumista. Parasta olisi kun rajat suljettaisiin saastumisen ja tautien vuosi(Ebola ym.) Putin taitaa näin tehdä, EU:n hyvällä tuella(kauppa sota on jo).
H. Välisaari 10.8.2014, klo 10.16
---
Iltalehti.fi sunnuntai 10.08.2014 klo 12:38.

Shit.fi - Sitä suomeksi. 2014-08-10 N:o 29 - Harkimo - Paska perintö - Iltalehti - 24 kommenttia - Ensin lähti Nokian puhelimet Microsoftille ja nyt lähtee Microsoft Suomesta, aluksi Oulusta. Iltalehti kertoo Rinteen tyrmistyneen. Eikö hänellä ole mitään tajua miten liike-elämä toimii? - Rinne tyrmistyi: Microsoftin piti sitoutua Suomeen. ILTALEHTI - nettisanomat - 12.fi - hs24 - shit

Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. - nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2014-08-10 nettiin 2014-08-10 13:25, linkkejä 2014-08-10.


Torstai 2014-07-17 - N:o 28

Ensin lähti Nokian puhelimet Microsoftille ja nyt lähtee Microsoft Suomesta, aluksi Oulusta.
Iltalehti kertoo Rinteen tyrmistyneen. Eikö hänellä ole mitään tajua miten liike-elämä toimii?

Pierun analyysi. Jyrki Katainen. Kuvasarja

Huussi roihusi moottoritiellä. Kuva

"Demokratian peräsuoli" Lue!

http://www.iltalehti.fi/talous/2014071718498387_ta.shtml

Rinne tyrmistyi: Microsoftin piti sitoutua Suomeen.

Torstai 17.7.2014 klo 17.38

"Valtiovarainministeri Antti Rinne kommentoi Iltalehdelle, että Microsoftin massairtisanomiset kertovat jotakin itse yrityksestä."

"Rinne vaatii Microsoftin datakeskuksia Suomeen. Rinne tyrmistyi Microsoftin globaaliin irtisanomissumaan ja pettyi myös suomalaisen työttömyyden kasvusta. - Kun Nokia ja Microsoft sopivat kaupasta, Microsoft antoi ymmärtää, että se sitoutuu Suomeen ja suomalaiseen osaamiseen, Rinne sanoi. -Aion henkilökohtaisestikin vaikuttaa, että nyt ainakin datakeskuksia tulisi kehittää Suomessa ja Microsoft rakentaa työstä työhön -järjestelmää irtisanotuille, hän jatkoi."


LUE MYÖS

Kooste: Näin Microsoftin uudistukset iskevät suomalaisiin

Ihalainen: Irtisanomiset koskettavat suurilta osin Oulua ja Espoota

EK:n Häkämies: Erittäin ikävä uutinen

Microsoft: Saloon ja Tampereelle aiotaan palkata lisää ihmisiä

Microsoftin osake korkeimmillaan 14 vuoteen

Oulun kaupunginjohtaja: Yksikön tilanne ollut epäselvä pitkään

Microsoft: Suomeen tuleva datakeskus aloittaa elokuussa

Nokian Kiili: Tämä lupaa Salolle ja Tampereelle jatkon

Luottamusmies: Irtisanottavien määrä on järkyttävä

Elopin karu kirje työntekijöille: "Ajamme alas Oulun insinöörityön"

Microsoft vähentää 12 500 Nokia-työpaikkaa

Microsoft: Keskitymme Suomessa Saloon ja Tampereelle

Stubb: 1100 Microsoftin työntekijää saa lähteä Suomesta

Näin Microsoft lupasi vielä syksyllä: "Ei ole merkittäviä suunnitelmia"

ILTALEHTI.fi Torstai 18.7.2014 klo 00.05


Shit.fi - Sitä suomeksi. 2014-07-17 N:o 28 - Ensin lähti Nokian puhelimet Microsoftille ja nyt lähtee Microsoft Suomesta, aluksi Oulusta. Iltalehti kertoo Rinteen tyrmistyneen. Eikö hänellä ole mitään tajua miten liike-elämä toimii? - Rinne tyrmistyi: Microsoftin piti sitoutua Suomeen. ILTALEHTI - - nettisanomat - 12.fi - hs24 - shit

Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. - nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2014-07-17 nettiin 2014-07-18 00:11, linkkejä 2014-07-18.Torstai 2014-06-05 - N:o 27

Kataisen Hornet-sotku. Osa 2 ja 3.
Suuren vaalikeskustelun satoa ja itse asiasta puhumisesta.
Pierun analyysi. Jyrki Katainen. Kuvasarja
Pääministerin tilannekuvassa on ollut epäselvyyksiä kun hän vielä oli Nato-seminaarin hurmiossa ja keskittymiskyky pääsi herpautumaan kun hänelle oli juuri puhelimessa luvattu korkeaa virkaa ,,,

Hornet-farssi vain paisuu

VN sai tietää loukkauksesta vasta mediatiedotteesta

ILMATILANLOUKKAUS
Valtioneuvoston tilannekeskus sai tiedon 20. toukokuuta tapahtuneesta venäläiskoneen ilmatilaloukkauksesta vasta puolustusministeriön mediatiedotteesta seuraavana päivänä. Lue lisää...

Torstaina 2014-06-05 klo 13:45

http://www.iltasanomat.fi/
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288697276537.html
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288696363972.html
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288696976605.html
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288697314876.html

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201406050121726_uu.shtml

Lue myös!

Kesäkuu 2014. Pääministeri Jyrki Katainen kertoo 2.
Tätä kuvasarjaa ei ole missään muualla! Katso myös 1

Keskiviikko  2014-06-04 - N:o 1745 - Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 - Yhteys - Kuukausikävijät: 138786

   
  
  
  
  
   
  

Pääministeri Jyrki Katainen kertoo 2.
Kuvat suuresta vaalitentistä, jossa pääministeri ei oikaissut väärää tietoa ilmatilaloukkauksista. Europarlamenttivaaleja ei haluttu sotkea tällaisella, olihan Kokoomuksella neljäs paikka tähtäimessä.

Tänään keskiviikkona 2014-06-04 Helsingin Sanomat kertoo ja uskoo edelleen, että pääministeri ei tiennyt saamastaan väärästä tiedosta tässä vaalitentissä: "... perussuomalaisten johtaja ja ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Timo Soini toisti Kataisen virheen Ylen eurovaalitentissä. Soini sanoi Hornetin käyneen tunnistamassa venäläiskoneet. Vieressä istui puolustusministeri Carl Haglund, hiljaa. Haglund ei halunnut suorassa lähetyksessä korjata Soinin vääriä tietoja, kertoi Iltalehti tiistaina." 
Tästä on kyse-osiossa Helsingin Sanomat kertoo: "Virhe korjattiin, mutta pääministeri ei huomannut viestiä. Katainen jäi luuloon, että Hornetit olivat nopeasti tunnistaneet venäläiskoneet." HS keskiviikkona 2014-06-04 jutussa "Kun pääministerin annettiin pudota kartalta".

Kuvat ovat TV1:n lähetyksestä ja tekstit toisen kanavan toisen ohjelman tekstityksestä. 
Tätä kuvasarjaa ei ole missään muualla!
Kuvat: Pertti Manninen torstaina 2014-05-22 klo 21:26-21:28.

Iltalehti tiistaina 2014-06-03: Kaikki puoluepomot väärässä: "Eurovaalien alla Timo Soini (ps) luuli vaalitentissä, että Hornetit ehtivät ilmatilaloukkauksiin mukaan." ... "Vieressä istunut puolustusministeri Carl Haglund (r) ei Soinin tietoja korjannut eivät myöskään sisäministeri Päivi Räsänen (kd), ympäristöministeri Ville Niinistö vihr) tai pääministeri Jyrki Katainen(kok)."

Katso myös! Pääministeri Jyrki Katainen kertoo 1. Kuvasarja


Lue myös!

Kesäkuu 2014. Pääministeri Jyrki Katainen kertoo 1.
Tätä kuvasarjaa ei ole missään muualla!

Tiistai 2014-06-03 - N:o 1744 - Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 - Yhteys - Kuukausikävijät: 138786

      
   
   
   
   
   
   
  

Pääministeri Jyrki Katainen kertoo 1.
Kuvat suuresta vaalitentistä, jossa pääministeri ei oikaissut väärää tietoa ilmatilaloukkauksista. Europarlamenttivaaleja ei haluttu sotkea tällaisella, olihan Kokoomuksella neljäs paikka tähtäimessä. Tänään tiistaina 2014-06-03 Ilta-Sanomat edelleen kertoo siitä, että Naton tietojen mukaan toinen koneista ei olisi ollutkaan Suomen havaitsema kuljetuskone, vaan nykyaikainen hävittäjä. Kun Suomen koneet eivät päässeet loukkausta todentamaan niin tämäkin asia on edelleen vähintäänkin epäselvä. Jompikumpi, Suomi tai Nato on väärässä havaintoineen.

Kuvat ovat TV1:n lähetyksestä ja tekstit toisen kanavan toisen ohjelman tekstitykstestä. 
Tätä kuvasarjaa ei ole missään muualla!
Kuvat: Pertti Manninen torstaina 2014-05-22 klo 21:12-21:15.

Oikaisu ja tarkennus: Lehden nimi on Iltalehti (2014-06-03) ja jutussa "Kaikki puoluepomot väärässä"on seuraavaa: "Eurovaalien alla Timo Soini (ps) luuli vaalitentissä, että Hornetit ehtivät ilmatilaloukkauksiin mukaan." ... "Vieressä istunut puolustusministeri Carl Haglund (r) ei Soinin tietoja korjannut eivät myöskään sisäministeri Päivi Räsänen (kd), ympäristöministeri Ville Niinistö vihr) tai pääministeri Jyrki Katainen (kok)."
Nettisanomat keskiviikkona 2014-06-04 klo 08:19.


Shit.fi - Sitä suomeksi. 2014-06-05 N:o 26 - Hornet.farssi vain paisuu - Kataisen Hornet-sotku. Osa 2 ja 3. Suuren vaalikeskustelun satoa ja itse asiasta puhumisesta. Pierun analyysi. Jyrki Katainen, Kuvasarja - nettisanomat - 12.fi - hs24 - shit

Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. - nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2014-06-05 nettiin 2014-06-05 14:22, linkkejä 2014-06-05.Sunnuntai 2014-06-01 - N:o 26

Kataisen Hornet-sotku
Kalervo Kummola, - Pentti Sainio - Rosberg - Bottas - Jari Kurri - Tomek Valtonen - Harkimo - Rindell - Väänänen - Johan Bäckman - Obama - Putin -

Pääesikunta selvittää Kataisen Hornet-sotkun syyt - "Tilannekuvassa on ollut epäselvyyksiä"

MAANPUOLUSTUS 31.5. 22:01 Pääesikunnan viestintäjohtaja, eversti Mika Kalliomaa aikoo käydä nolon Hornet-sotkun läpi pääministerin kanslian kanssa.  Lue lisää ›

Näin Kataisen avustaja selittää Hornet-sotkua

Hornet-kohu: Jäikö Katainen kiinni tietämättömyydestä?

Miksi Hornetit jäivät maahan? Haglund IS:lle: Kyse ei ole resursseista

Näin Katainen hehkutti Hornetien valmiutta IS:lle 22.5: "Hornetit siivellä alta aikayksikön"

Seppo Kääriäinen Kataisen Hornet-kommentista: "Pääministeri oli pihalla"
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288695480885.html

http://www.iltasanomat.fi sunnuntaina 2014-06.01 klo 01:53, etusivu


Shit.fi - Sitä suomeksi. 2014-06-01 N:o 25 - Pääesikunta selvittää Kataisen Hornet-sotkun syyt - Pääministerin tilannekuvassa on ollut epäselvyyksiä kun hän vielä oli Nato-seminaarin hurmiossa ja keskittymiskyky pääsi herpautumaan kun hänelle oli juuri puhelimessa luvattu korkeaa virkaa - nettisanomat - 12.fi - hs24 - shit

Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. - nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2014-06-01 nettiin 2014-06-01 01:59, linkkejä 2014-06-01.


Lauantai 2014-03-22 - N:o 24

Kummolan rahankääntöpiiri
"Nimi viittaa suoraan rikollisjoukkoon."

Kalervo Kummola, - Pentti Sainio - Rosberg - Bottas - Jari Kurri - Tomek Valtonen - Harkimo - Rindell - Väänänen - Johan Bäckman - Obama - Putin - Nicklas Bäckström - Martti Ahtisaari - Jutta Urpilainen - Matti Vanhanen - Pääministerin morsian - Päivi Tiilikka - Kim Kardashian - Vesa Puttonen - Harry Harkimo - Kalervo Kummola - Sauli

Iltalehti.fi

Lauantai 22.3.2014 | Vihtori

Paljastuskirja pannaan?
Näin Kummola
PERUSTELEE

"Nimi viitttaa suoraan rikollisjoukkoon"
Kalervo Kummola

Iltalehti uutisoi perjantaina, että Kalervo Kummola haluaa estää toimittaja-kirjailija Pentti Sainion Kummolan rahankääntöpiiri -kirjan julkaisun.Lue lisää...

Lauantai 22.3.2014 (01:37)


Sainio Pentti
Kummolan kääntöpiiri – Urheiluviihteen kulissien takaista peliä

Kirja: 28.00 €

Tilaa kirja ennakkoon»
Arvioitu ilmestymisaika lokakuu 2014

ISBN: 978-952-264-279-0 
Kategoria: Into-tieto
Ilmestyminen: 10/2014
Sivumäärä: 250
Sidosasu: sid.
ovh: 32.00 €

● Esittely»
● Kirjailija»
 Jaa Facebookissa

Sainio Pentti

Kummolan kääntöpiiri – Urheiluviihteen kulissien takaista peliä

Urheiluviihde on pienten piirien rahapeliä, jossa rahavirtoja halutaan usein kätkeä suurelta yleisöltä piiloon eri yhteisöihin ja veroparatiiseihin. Monien yhteisöjen hämähäkinverkot on rakennettu tarkoituksena hämärtää ja piilottaa rahavirroista hyötyjät. Sisäpiiri vaikuttaa monisäikeisillä operaatioilla mediassa, politiikassa ja urheiluviihteessä.

Näkyvin suomalainen urheiluviihteen vaikuttaja on kokoomuslainen poliitikko ja liikemies Kalervo Kummola. Jääkiekon MM-kisat Suomessa ovat olleet se suuri rahasampo, jolle Kummolan sisäpiiri on vuodesta 1997 lähtien perustanut liiketoimiensa tukijalan. Lisärahoitusta saadaan verovaroista, Suomen Jääkiekkoliiton ja sen kylkiäisen Jääkiekkosäätiön sekä kansainvälisten toimijoiden avulla.

Tämä kirja kertoo näistä liikemiesten ja poliitikkojen salaisista sopupeleistä, joiden kautta Kummolan aikoinaan luomat jokeribisnekset siirtyivät kesällä 2013 venäläisten hallintaan.

Avainsanat: Korruptio Urheilu

http://www.intokustannus.fi/kirja/kummolan_kaantopiiri/


Shit.fi - Sitä suomeksi. 2014-03-22 N:o 24 - Kummolan rahankääntöpiiri. "Nimi viitttaa suoraan rikollisjoukkoon" - Paljastuskirja pannaan? Näin Kummola PERUSTELEE - Iltalehti uutisoi perjantaina, että Kalervo Kummola haluaa estää toimittaja-kirjailija Pentti Sainion Kummolan rahankääntöpiiri -kirjan julkaisun. - nettisanomat - 12.fi - hs24 - shit

Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. - nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2014-03-22 nettiin 2014-03-22 01:45, linkkejä 2014-03-22.


shit.fi - keskiviikko 2010-06-02Huussi roihusi moottoritiellä. Ilta-sanomat.fi keskviikkona 2010-06-02 klo 12:15. Kuva etusivulta.
Juttu uutissivulla: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2176543

Shit.fi - Sitä suomeksi. 2014-03-17 N:o 23 - Jokerien GM Kurri: "Pyydän faneilta anteeksi” SM-liiga 07:25 Jokerien tippuminen veti general manager Jari Kurrin hiljaiseksi. Lue lisää › Valtonen: "Rikkonaisin joukkue, jossa olen koskaan ollut mukana" Jokerien valmentaja Tomek Valtonen sanoi joukkueensa olleen vain palkkatöissä. Lue lisää › Kiitos ja näkemiin, Harkimo Jokerien kauden surullinen päätös oli luonnollista seurausta pitkään jatkuneesta sekasorrosta seuran johdossa, kirjoittaa IS:n urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen. Lue lisää › HIFK:n Rindellillä tunteikas päätöspuheenvuoro - omat eivät säästyneet kritiikiltä HIFK:n kausi päättyi, kun Pelicans otti 2-1-jatkoaikavoiton Helsingin jäähallista. Lue lisää › Stadilainen surumarssi Helsingin joukkueiden pitäisi olla SM-liigan johtotähtiä. Juuri nyt ne eivät ole urheilullisesti edes uskottavalla tasolla, kirjoittaa Ilta-Sanomien jääkiekkotoimituksen esimies Tuomas Nyholm. Lue lisää › Helsinkiläisseurat dramaattisesti laulukuoroon - IS seurasi livenä Jokerien kapteeni Väänänen: "Hävettää, hävettää!" HPK nöyryytti Jokerien miljoonamiehistöä - "Lähestymme jo historiallista fiaskoa" Riemu repesi Lahessa: ”Hesalaiset ei enää elvistele!” Näillä jatketaan - katso SM-liigan puolivälierien peliparit ja ohjelma http://www.iltasanomat.fi/ - nettisanomat - 12.fi - hs24 - shit

Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. - nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2014-03-17 nettiin 2014-03-17 14:19, linkkejä 2014-03-17.


shit.fi - keskiviikko 2010-06-02Huussi roihusi moottoritiellä. Ilta-sanomat.fi keskviikkona 2010-06-02 klo 12:15. Kuva etusivulta.
Juttu uutissivulla: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2176543

 

shit.fi - perjantai 2013-08-30.

Pikkukuva  Pikkukuva 

20130830 Jutta Urpilainen "Demokratian perälauta" Pakkoliitokset.
Ääni ja lyhyt kuvavälähdys.


http://youtu.be/PiHN0n6QMhQ
- http://youtu.be/hW63R3udWFo

... kaupunkialueilla jos vapaaehtoisia liitoksia ei synny. Menetelmä kyllä edellyttäisi kansanäänestyksiä, mutta yhteisessä äänestyksessä voittaa yleensä keskuskaupungin kanta. Sosiaalidemokraattien puheenjohtaja Jutta Urpilainen on aikaisemmin hyvinkin näyttävästi vastustanut pakkoliitoksia mutta kertoo nyt harkinneensa asiaa uudestaan.
...
Kristillisdemokraateille vaikein kohta oli koti ...

(Toimittaja Kimmo Henriksson).

shit.fi - perjantai 2013-08-30.

"Demokratian peräsuoli"

"Kyllä tämän prosessin aikana ihan aidosti olemme myös arvioineet, että kuntauudistukseen tarvitaan uusi vaihde.

Sen takia ainakin omalta osaltani olin valmis hyväksymään kuntauudistukseen peräsuolen, jossa valtioneuvostolla on demokratia lukon avauduttua mahdollisuus sitten myöskin käyttää toimivaltaa mikäli näyttää siltä että ei synny niin eheitä ja elinvoimaisia kuntia joilla aidosti pystytään myös kuntalaisille palvelut tarjoamaan."

20130830 Jutta Urpilainen "Demokratian perälauta" Pakkoliitokset,
Valtiovaraininisteri kertoo miksi hän muutti mielensä kuntien pakkoliitoksista siinä tapauksessa jos "demokraattisen äänestyksen" jälkeen ei noudateta enemmistön tahtoa, Ylen radion uutislähetyksestä perjantai-aiamuna 2013-08-30.

http://youtu.be/PiHN0n6QMhQ - http://youtu.be/hW63R3udWFo

Shit.fi - Sitä suomeksi. N:o 13
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2013-08-30, nettiin 2013-08-30 22:53, linkkejä 2013-08-30.

Shit.fi - 2013-08-30 - "Demokratian peräsuoli" - Video. Jutta Urpilainen "Demokratian perälauta" Pakkoliitokset. Ääni ja kuvavälähdys. - Valtiovaraininisteri kertoo miksi hän muutti mielensä kuntien pakkoliitoksista siinä tapauksessa jos "demokraattisen äänestyksen" jälkeen ei noudateta enemmistön tahtoa, Ylen radion uutislähetyksestä perjantai-aiamuna 2013-08-30. Kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat - 12.fi - hs24 - shit

Helmikuussa 2013

2013 Helmikuu. Muut lehdet.


YL Raportti: Paskoimme housuun bussissa Turkuun

1. helmikuuta 2013   |   Artikkelit   |   kommentit (559)Kun Vainion liikenteen valkoinen Volvo kaartaa ulos Kampin kauppakeskuksen kellarista, valo humahtaa ikkunoista läpi. Tammikuun keskipäivä näyttää keväältä. Bussissa se tuntuu erityisen kirkkaalta, bussissa ollaan paljon korkeammalla kuin muut.

Pitkänmatkan linjuri Turkuun on puoliksi täynnä maakuntamatkailijoita, joiden kantamukset kuski on latonut tavaratilaan. Meillä ei ole laukkuja, meillä on housut, joissa on löysät vyötärönauhat. Ettei puristaisi.

Istuimet näyttävät siltä kuin ne olisi verhoiltu kuvaamataidonopettajien vaatteilla. Keskisiniseen kankaaseen on roiskittu erivärisiä, pirtsakoita neliöitä. Toinen meistä asettuu bussin keskiosaan käytäväpaikalle, toinen takapenkille ikkunan viereen.

”Tervetuloa pikavuorolle Turkuun. Matkan aikana käytössänne bussin takaosassa on wc. Siellä on myös lehtiä luettavaksi matkan aikana”, lipunmyyjänainen kuuluttaa keskusradion kautta Espoon Ikean kohdalla.

Tieto aiheuttaa jännitystä. Jos kaikki ajankulu on pakattu linjurin peräpäähän, kanssamatkustajat rynnivät edestakaisin käytävää koko kaksi ja puolituntisen. No ehkä he luulevat, että se on vessa, mikä haisee. Kummankaan vieressä ei sentään istu ketään.

Vaikka katsotaan nyt, tuleeko tästä edes mitään. Ei ole yhtään kakkahätä, mutta jotain tässä nyt pitäisi housuun vääntää. Kasaamme molemmat lehtiä etutarjottimelle. Yleensä auttaa, jos ajattelee jotain muuta eikä keskity itse suoritukseen.

Lukeminen ei oikein onnistu. Bussi keinuttaa huomaamattomasti ja hiljaa, mutta sen verran, että tekstiä tihrustaessa tulee paha olo.

Tekstiviesti keskipenkille:
AR: Onks ees lähellä?
Vastaus:
VK: Kerään itteäni, hannatuttaa. Kyl kohta onnistuu.

SAUKKOLAN jälkeen lipunmyyjä pysähtyy jutustelemaan juuri kyytiin nousseen matkustajan kanssa. Naisella on lila, hapsuista tehty kaulaliina. He puhuvat joulusta. Kiireestä. Keskipenkin takana oleva nainen imeskelee äänekkäästi pastillia.

Samalla toinen meistä pinnistää pökälettä farkkulegginseihin.

VK: Mä ponnistan ja pidätän samalla. En tiennyt, että se on mahdollista.
AR: Ajattele, että oot pöntöllä. Mäkin koitan hirveesti pumppailla, mut koko ajan on vaan kusihätä. Miten pystyy kakkaamaan silleen, ettei tuu samaan aikaan tosi paljon pissaa?
VK: Ei helvetti, nyt saatana kakkaan.

Menee tunti, mutta mitään ei tapahdu. Tämä on yllättävän vaikeaa. Tuntuu jotenkin oudolta, kun on housut jalassa.

Täytyy yrittää voimalla. Penkin ja takapuolen välissä on sen verran vähän tilaa, että on siirrettävä paino pelkästään toiselle pakaralle. Asento on huono.

Edessä olevan penkin selkänoja puristuu nyrkkien väliin, veri pakkautuu päähän. Kun bussi pysähtyy 110-tien varressa Suomusjärven kohdalla, tuntuu jo että ohimo repeää. Toisella puolella tietä tyttö istuu pysäkillä ja tuijottaa.

Terve vaan.

Naama väännöksissä ei paljon huvita seurata muiden matkustajien ilmeitä, mutta todennäköisesti etupenkiltä vessaan Kings-pipo päässä toikkaroiva poika ajattelee, että väännämme hysteeristä itkua.

Ja sitten vihdoin.

AR: AHAHAHAHAHAHAHAHAHH EI VITTU, KAKKASIN HOUSUUN! TÄÄ OLI PARAS IDEA MAAILMASSA AHAHAHAHAHAHH!

Kymmenen minuutin päästä:
VK: EI HELVETTI, NIIN MÄKIN! AHAHAHAHAHAHAHHAHHHAH! Ahahahaah ei haise, lämpöstä! Toi viereinen poika tsiigaa, kun mä nauran niin paljon.
AR: Miten sä onnistuit?
VK: No kakkasin vaan.

AJATUS omassa paskassaan istumisesta on paljon pahempi kuin varsinainen istuminen. Sulanut ruoka ei kirvele, ei polta eikä ole erityisen märkää. Pissaakaan ei tullut juuri ollenkaan.

VK: Tai ehkä vähäsen, vaikee sanoo.

Bussin etuosassa joku lukee iltapäivälehteä ja joku toinen raapii korvaansa. Pastillinainen katselee ulos ikkunasta. Kukaan ei epäile mitään.

Kenenkään matkaa ei haittaa ollenkaan, että kakkasimme juuri housuun. Kaikilla menee mukavasti, Turkuun menossa, viikonloppu vasta alussa. Tekisi mieli kertoa. Kings-pipoinen poika, arvaa mitä!

On sellainen olo, että pystyy tekemään mitä tahansa. Selviää mistä tahansa. Emme edes huomaa, että aurinko on mennyt pilveen jo Saukkolassa.

BUSSI ajaa Halikon läpi ja kakkaamme yhteistuumin vähän lisää. Pikkuhiljaa söhjö liiskautuu kiinni ihoon. Tuntuu kuin olisi jotain geelin tapaista persvaossa. Kun nousee penkistä, kakka ei irtoa pakaroista. Bussien heilunta kiinnittää sen niihin entistä tiukemmin.

AR: Siis hyi helvetti. Mä istun sen päällä.
VK: Joo. Täs on vielä yli tunti matkaa.

Saakohan tästä jonkun tulehduksen?

Taas pysähdytään. Nyt tien varressa näkyy huoltoasemakompleksi. Lipunmyyjä on sanonut alkuspiikissä, että pysähdyksiä tehdään tarpeiden ja toiveiden mukaan. Iskee pieni paniikki.

AR: Kiva mennä pyörimään jonnekin tehtaanmyymälään paskat housussa.
VK: Kuvittele, että oot vauva. Tai vanhus. Äkkiä ihmisten nenät tähän turtuu. Tuleeko läpi?

Ei tule. Välillä haistaa jotain, mutta suurimman osan ajasta ei. On kyllä todennäköistä, että oma nenä turtuu paljon ennen muiden neniä. Tehtaanmyymälä ohitetaan pysähtymättä.

Jatkamme istumista.

Kaarinassa alkaa sataa lunta. Kun nousee hetkeksi ylös ja istuu takaisin alas, ällöttää vähän. Kakkalevy leviää joka kilometrillä laajemmaksi.

Tunturi Center, Biltema, Tarjoustalo, harmaata, harmaata, harmaata. Oltaisiinko jo pikkuhiljaa perillä? Alkaa jo vähän tuskastuttaa.

”Saavumme Turkuun”, kuljettaja huokaa mikrofoniin. Minnehän se lippunainen on mennyt kesken kaiken? Ihan sama. Kuikuilemme kärkkäästi esikaupunkimaisemaa.

”Pysähdymme tarvittaessa kaikilla pikavuoropysäkeillä ennen linja-autoasemaa.”

Ei saatana.

Kakka ei tunnu enää geeliltä vaan kylmältä limalta. Hajun haistaa koko ajan paremmin. Jos nyt kerran pystyy mihin tahansa, oliko pakko valita juuri tämä?

Housujen takapuolelle muodostuu märkä läikkä.

VK: Me joudutaan varmaan ostamaan tää koko bussi.

Hesejä alkaa näkyä yhä useammin. Suojeltu funkkistyylinen linjaautoasema ilmestyy näköpiiriin tasan aikataulussa.

Kuski toivottaa tervetulleeksi uudelleen ja pysäköi Volvon sadan metrin päähän asemasta. Ryysäämme ulos kuminauhat tiukkoina, samalla kun muille ojennellaan matkatavaroita leveällä murteella.

Tuntuu vähän absurdilta, mutta kun pääsee ulos, ei olekaan kauhea kiire.

Kävelemme ihan mielellämme. Ei ole mitään pidäteltävää.

Teksti: Vappu Kaarenoja ja Aurora Rämö
Kuva: Antti Grundstén

Suosittele Facebookissa

Tweettaa

Seuraa kommentteja

Printtaa

Muuta kiinnostavaa:

Kolme kuvaa Suomesta
Kutsumattomat vieraat


http://ylioppilaslehti.fi/2013/02/yl-raportti-paskoimme-housuun-bussissa-turkuun/

2010 Liikemies Harry Harkimo penää olematonta kunniaansa. Lue

Liikemies Harry Harkimon kunnia 1000 euroa!
Lue!

Huussi roihusi moottoritiellä
Kuva

Perus-suomalaisten uusi vaaliveturi & Björn Wahlroos ei siedä kipeitä ihmisiä.
Kuva

Paskamainen naapuri Raportti

2011
Russkij Reporter - Paavo Lipponen - Venäläinen Reportteri
Lue!

2013
Paskoimme housuun bussissa Turkuun
YL Raportti

 
Kesäkuussa 2010

shit.fi - keskiviikko 2010-06-02Huussi roihusi moottoritiellä. Ilta-sanomat.fi keskviikkona 2010-06-02 klo 12:15. Kuva etusivulta.
Juttu uutissivulla: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2176543


Smile - Hymy
Uutta vuotta 2011 odotellessani kylpylästa palattuani satuin surffaamaan Ruotsin SVT2-kanavalle ja siellä oli tuttu elokuva menossa. Joskus luen etukäteen ohjelmista, mutta tänään se oli jäänyt. Kuva oli aika lopussa, ei siellä enää ollut kuin se ravintolan loppuhuipennuslaulu ja sitten pakomatka irtolaispoliiseilta karkuun. Mobikameralla hätäisesti kuvat talteen. Siellähän se oli Smile-sävel aivan lopussa ja kehotus "Hymyile". Jo kymmenen tai pikemminkin yksitoista vuotta sitten lehden ensimmäisenä vuonna tein kertomuksen kaikkine väliteksteineen tästä Charlie Chaplinin elokuvasta Modern Times - Nykyaika. Elämäntilanteeni näyttäessä paremmalta tein sitten pari vuotta myöhemmin suomennoksen lauluun Smile, jossa suomalaisena iskusanana on "Ain". Kuvat SVT2:n lähetyksestä uudenvuoden aattona perjantaina 2010-12-31 klo 18:45 ja 18:46. Pertti Manninen. Linkit:

http://www.nettisanomat.com/1999/11/25/n9917chaplininnykyaika.htm
http://www.nettisanomat.com/2001/05/17/hymy.htm
"Vad tjänar det till att försöka?" - "Upp med hakan, vi klarar oss alltid!"
"Back up - never say die. We'll get along !"

The End
PASSED BY THE NATIONAL BOARD OF REVIEW

Kuvasarja!

Arkisto 2001.

 
SMILE
from MODERN TIMES
 
Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS
 
Music by
CHARLIE CHAPLIN
 
Moderately, with great warmth
 
 
SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.

 


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth
AIN' - HYMY
suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01
 

modern times - nykyaika. kuvitelma.
 

http://www.nettisanomat.com/2001/05/17/hymy.htm

Sivun alkuun!